Mööblipoodi pole enam asja

Internetimaailm on imeline. Kõik on seal mõne kliki kaugusel. Internetikaubandus on meie käsutuses olnud rohkem kui 10 aastat. Eriti hoogne areng on toimunud viimasel ajal. Oma tõuke andis koroonaaeg. Netikauplustest tellime jalanõusid, riideid, kosmeetikat ja mida kõike veel. Ka mööbli ostmine on kolinud internetti. Valid välja meeldiva sektsiooni, diivani või voodi, maksad kauba eest ja suhteliselt kiiresti on see kohal. Paraku peituvad oma agad … Piltidel on kõik ilus. Inimene ostab silmadega. Kui tellitud mööbel kullerteenusega treppi jõuab, võib ootamatult selguda, et see elamisse ei passi või pole värv see, mida sooviti. Tagastada saab küll tasuta, aga närvikulu on igal juhul garanteeritud.
Jõgeva saab endale lisaks külma- ja motopealinnale varsti veel ühe tiitli. Paraku see au ei tee. Oleme varsti ainus maakonnakeskus, kus pole mööblipoodi asja.
Webshop Jõgeva mööblisalong on avatud viimaseid päevi ja sulgeb siis uksed.
Pole enam kohta, kust kodu sisustamiseks vajalikku soetada.
Majanduskriis ja kõikvõimalikud maksud ning hindade kallinemine on teinud oma töö. Äri pole heategevus, ettevõtja peale maksta ei taha. Kui enam ära ei tasu, tuleb uksed sulgeda. Neid kinnipanekuid on veel. Ka Jõgeva kesklinnas asuv ärikeskus on tühi. Enam pole sinnagi asja. Maja alumisel korrusel asus Mobicori mööblisalong, kus sai isegi üht kui teist soetatud. Nüüd on ka Mobicori uksed kinni ja müügisaal pime. Mööbli ja tapeedi müügile tõmmati joon alla augustikuu lõpuga.
Oleme kurvas seisus, kus linnas ei ole enam ühtegi mööblipoodi. Ei jää muud üle kui sõita Tartusse ja mõelda, kuidas sealt diivan, madrats või sektsioonikapp koju toimetada. Aga head ostlemist netipoodides.

blog comments powered by Disqus