Rongid Balti jaama ei sõida

15.–21. juulini on Balti jaam lähikonnas toimuvate ehitustööde tõttu suletud. Liikumine pealinnas on raskendatud. Tartu ja Jõgeva poolt tulijad peavad väljuma Kitsekülas.
Paldiski maantee tunneli ehitustööde tõttu on häiritud kuni pühapäevani Tallinnas reisirongide liiklus ning sellega tasub arvestada Jõgevalt pealinna sõitjatel.
Väljuda tuleb Kitseküla peatuses, kesklinna või mujale jõudmiseks tuleb kasutada linnatransporti. Viljandi, Keila ja Turba poole minekul tuleb Kitsekülast suunduda bussiga Tallinn-Väike jaama või jalgsi lähedal asuvasse Lilleküla raudteepeatusesse. Liikumise hõlbustamiseks on noorematele sõitjatele varutud näiteks Kitseküla platvormi juurde rohkem elektrilisi tõukerattaid.
Kõikide reisijate mugavalt ära mahutamiseks lisatakse Elroni kommunikatsioonijuhi Kristo Mäe kinnitusel suurema reisijate arvuga väljumistele juurde haakes rongikoosseisusid. Elroni kinnitusel on tegemist ajutise liikluskorraldusega. Täpsem info on sõitjaile leitav Elroni kodulehel  www.elron.ee/raudteeremondid. Ajutistesse alg- ja lõpp-peatustesse on lisatud ka juhendavad infotahvid.
Tallinna linn on rongiga sõitjatele vastu tulnud ja andnud mittetallinlastest reisijatele loa tasuta sõiduks Kitseküla, Tallinn-Väike ja Lilleküla jaamasid läbivatele bussidele. Sõiduõigust ei pea kuni 21. juulini valideerima liinidel 7, 12, 13, 15, 45, 49, 54, 64, 65, 5, 14, 16, 18, 18A, 20, 20A, 28, 32, 36 ja 73. Tasuta sõit kehtib veel Mustmäele mööda Sõpruse puisteed kulgeval
4. liini trollides. Kitsekülast kesklinna ning tagasi pääseb 4. liini trammiga. „Kokku on lepitud, et sellel perioodil (15.–21. juuli) MUPO pileteid nimetatud jaamu läbivatel liinidel ei nõua. Peamine on, et inimesed saaksid liikuda,” märkis TLT juhatuse liige Kaido Padar.
VAMBOLA PAAVO

blog comments powered by Disqus